BUSSEN ER INNSTILT INNTIL VIDERE

Informasjon til våre reisende:

Thorleifs Bussreiser og butikkene er nå i dialog. Vi håper å kunne kjøre til Storlien igjen om kort tid. 

Vi kommer tilbake med informasjon så fort vi har alt klart.

1. april i år åpnet kjøpesenteret Fjellhandel på Storlien, noe som fører til at brukerne av Thorleifs bussreisers handlebuss vil få et bedre og mer variert handletilbud. I  anledning åpning av sentret blir det en endring i samarbeidet med Coop Storlien som til 31.mars 2020 sto for kostnaden på bussene. For å opprettholde tilbudet, vil bussen fra og med 14. april koste ca. 150,- kr. Vi jobber med å kunne tilby rabatter på butikkene for de som reiser med bussen.

Hver dag, året rundt kan du bli med oss på svenskehandel.

NB: Hvis du bruker bestillingsskjemaet er bestillingen IKKE registrert før du har fått bekreftelse på e-post i retur. Dette får du som regel innen 24 timer på hverdager. Ved bestilling i helg kommer bekreftelsen på mandag. Bestilling av plass må gjøres senest kl. 13.00 dagen før. For bestilling til lørdag og søndag må bestillingen gjøres før fredag kl. 13.00. Etter disse tidspunktene vil ikke «send inn» knappen komme opp som et alternativ.

BUSSEN ER INNSTILT INNTIL VIDERE

Ved å trykke «send inn» aksepterer du at vi kan lagre dine personopplysninger. På den måten kan vi forsikre oss om at du får plass på bussen, og at vi kan kontakte deg på et senere tidspunkt om nødvendig. Les vår personvernerklæring.

Storlien er et spareparadis for trøndere med mat og drikke til priser du aldri ser i Norge. Coop Storlien er ombud for Systembolaget og tilbyr bestillingsvarer fra det «svenske Polet».

For bestilling av varer fra Systembolaget, ringer du Coop Extra på telefon 0046 647 700 48. Evt. kan du bestille dine varer på nettsiden http://systembolaget.se/ der må du lage en konto og velge Coop Extra Storlien som ønsket utleveringssted. Ved fullføring av skjemaet vil du få en bekreftelse på e-post, og når denne er registrert vil du få en ny e-post med bestillingsnr. og når du kan hente dine varer.

Driftsavvik

  • BUSSEN ER INNSTILT INNTIL VIDERE

Ruteavvik

  • Bussen er innstilt 12 og 13 april 2020

Ruter

Bussene til Storlien kjører forskjellige ruter, som dekker det meste av Trondheim. Rutene avhenger av hvilken dag du skal reise, men vi har avgang fra Munkegata hver dag. Bussen har avgang på formiddagene på tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag.

Den går også på ettermiddagene på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Som regel går det flere busser, slik at samme buss ikke stopper på alle holdeplassene. Ved spørsmål, ring vår bookingtelefon: 72 55 33 94 – Tast 1.

Plassbestilling er påkrevd, og du kan bestille ved å ringe 72 55 33 94 (Mandag – Fredag 09:00 – 15:00), eller benytte bestillingsskjema øverst på siden. Vi oppfordrer til å bestille plass på formiddagsbussen senest dagen i forveien.
Aldersgrense for å ta bussen uten foresatte er 15 år.

Det er flere busser på hver avgang. Hvis man ønsker å reise sammen må man gå på bussen på samme holdeplass for å være sikret at man havner på samme buss.
Tollbestemmelser: http://www.toll.no/no/varer/alkohol-og-tobakk/kvote/

 

Student?

Vi kjører egne handleturer for studenter hver torsdag til Coop Storlien fra Gløshaugen kl 16.15,
Berg studentby og Moholt studentby (bussholdeplass) kl 16.30.

Utlevering fra Systembolaget (på bestilling: tel: 0046 64 77 00 48)

Ring og bestill plass:
72 55 33 94 (Man. – Fred. 0900-1500)

 

Bor du i Orkdal?

Vi kjører fra Orkdal en gang i måneden. I hovedsak kjører vi den første tirsdagen etter den 20. i hver mnd, men havner den 20. på en tirsdag så kjører vi da.

Vi kjører følgende rute:

Fannrem kl. 15.00
Follo
Grendstuggu Evjen
Orkdal Sjukehus
Bårdshaug/Orkanger Skysstasjon kl. 15.10
Prix Hov
Børsa kl. 15.20
Buvika

Denne turen koster kr. 100,- pr. person t/r og kan betales med vipps eller visa/mastercard ved påstigning.

Ring og bestill plass:
72 55 33 94 (Man. – Fred. 0900-1500)

_rua8208