Chat with us, powered by LiveChat

Skagen

Reisebeskrivelse

24. mai 2020 – 3 dager

Flott og tradisjonsrik tur til Danmark

Pris pr. gjest i 2-sengs innvendig lugar: kr. 1095,-
Tilleg for for sgl. lugar: kr. 100,-. Tilleg for utv. lugar: kr. 200,- pr. gjest.


Prisen inkluderer:

 • Reise i moderne turbuss
 • Erfaren sjåfør og reiseleder
 • 2 Cruise med Stena Line

Vi starter turen i Trondheim og kjører mot Oslo via Gudbrandsdalen. Det er muligheter for påstigning på hele turen. Når vi ankommer Oslo går vi ombord Stena Saga. På båten har du mange muligheter for å få en god overfart.

Med 4 restauranter, dansegulv med gode band og selvfølgelig Tax-free shopping. I tillegg til de vanlige varene som alkohol, tobakk, parfyme og kosmetikk finner du også et utvalg av belter, smykker, glass, leker og andre gaveartikler.


Skagen er Danmarks nordligste by, og ligger siden sammenslåingen 2007 i Frederikshavn kommune. Byen er kjent for sin fiskerihavn og er et populært mål for turister. Hele sommeren er byens lystbåthavn smekkfull av båtturister fra Danmark, Sverige, Norge og flere andre land.

Skagen oppstod som fiskehavn omkring 1250, og fikk kongelige kjøpstadsrettigheter i 1413 av kong Erik av Pommern. Byens viktige fiskeri vakte statlig interesse for å bringe handelen og beskatningen under kontroll. Den tilsandede Skt Laurentii kirke er omtalt første gang i 1387. Helt fram til 1600 var byen viktig i Nordjylland, inntil sildefiskeriet sviktet.

I Skagen kan man se Den tilsandede kirke, Skagen kirke og besøke Grenen som skiller Skagerrak fra Kattegat. Vil man se vidt utover, kan man komme opp i Danmarks nest høyeste fyrtårn, Skagen fyr fra 1856. Skagen har et blomstrende uteliv, med en rekke restauranter, barer og vertshus. I en årrekke var det populære musikerparet Sussi & Leo hovedattraksjonen i byens natteliv.


Påmelding: 72 55 33 94 (Hverdager 0900 – 1500) eller på mail: post@tbuss.no

Bestill tur

 • Navn Fødselsdato (6 siffer)  
     
  Det er ingen Reisende.

  Maximum number of reisende reached.

 • Ved å trykke "bestill" aksepterer du at vi kan lagre dine personopplysninger. På den måten får vi behandlet bestillingen din på en god måte, og kunne kontakte deg om nødvendig. Les vår personvernerklæring.