Ta handelen over grensa

Thorleifs Bussreiser har startet opp bussturene fra Trondheim og over grensa igjen. Hver lørdag kan du sette deg på bussen og gå av i Spareland på Storlien. Enklere enn det blir det ikke.

Det er et begrenset antall plasser, så det lønner seg å være raskt ute med å bestille billetter.

 

Turen koster kun kr. 199,-

Fra 1/4 2024 vil bestilling på telefon, og betaling på bussen koste kr. 249,-

Ved bestilling og betaling på nett vil prisen fortsatt være kr. 199,-

 

Med to timer pause på Storlien får du god tid til å handle alt det du trenger, for en billigere penge. Det er også mulig å hente ut varer fra Systembolaget, men disse må bestilles en uke i forveien.

Bussen stopper først ved Fjellhandel med blant annet Eurocash og Coop. Den fortsetter deretter til Storlien sentrum med Orient Livs, Super Candy, Superpris Tobak og Le Ski. Her står bussen ca. 45 minutter, før den returnerer til Fjellhandel, hvor den står fram til avgangstiden. Her er det altså store muligheter for å sikre seg de beste tilbudene!

Hver enkelt passasjer har selv ansvar for å ha gyldig ID eller pass i orden før avreise. Har man ikke dette i orden ved grensepassering kan man risikere å bli stående igjen. Vi følger de gjeldende råd og retningslinjer fra helsemyndighetene, og vurderer fortløpende situasjonen slik at vi kan justere våre tiltak opp mot offentlige anbefalinger og pålegg.

 

 

 

 

 

Ved å trykke «send inn» aksepterer du at vi kan lagre dine personopplysninger. På den måten kan vi forsikre oss om at du får plass på bussen, og at vi kan kontakte deg på et senere tidspunkt om nødvendig. Les vår personvernerklæring.

Storlien er et spareparadis for trøndere med mat og drikke til priser du aldri ser i Norge. Stora Coop Storlien er ombud for Systembolaget og tilbyr bestillingsvarer fra det «svenske Polet».

For bestilling av varer fra Systembolaget kan du bestille dine varer på nettsiden http://systembolaget.se/ der må du lage en konto og velge Stora Coop Storlien som ønsket utleveringssted. Ved fullføring av skjemaet vil du få en bekreftelse på e-post, og når denne er registrert vil du få en ny e-post med bestillingsnummer. og når du kan hente dine varer.

 

Ruter

NY RUTE FRA 01.06.2023

 

 

Plassbestilling er påkrevd, og du kan bestille ved å ringe 72 55 33 94 (Mandag – Fredag 10:00 – 12:00), eller trykke her.

Aldersgrense for å ta bussen uten foresatte er 15 år.


Tollbestemmelser:
http://www.toll.no/no/varer/alkohol-og-tobakk/kvote/

 

Bestilling Systembolaget: https://www.systembolaget.se/bestalla-och-handla/till-butik/