NB! NB! HANDLEBUSSEN ER INNSTILT

Vi ser oss dessverre nødt til å innstille Handlebussen til Stora Coop Storlien inntil videre. Med dagens situasjon vil det dessverre ikke være mulig for oss å gjennomføre disse turene. Vi takker alle som har vist interesse for tilbudet og håper vi kan gjenoppta tilbudet når smittesituasjonen normaliserer seg.

Alle som har bestilt og betalt for tur skal selvfølgelig å refundert billetten. Instruksjoner for dette vil bli sendt til den enkelte På epost.

Ta julehandelen over grensa

Stora Coop Storlien og Torleifs bussreiser har bestemt seg for å starte opp bussturene fra Trondheim og over grensa igjen. Fra 1. desember kan du sette deg på bussen og gå av i spareland på Storlien. Enklere enn det blir det ikke.

Dette er i første omgang et tidsbegrenset tilbud frem til jul. Det er et begrenset antall plasser, og færre avganger enn før pandemien, så det lønner seg å raskt ute med å bestille billetter.

Tiden før jul er en prøveperiode. Tanken er at det også skal kjøres handlebuss Storlien i 2022, men alt avhenger av responsen fra folket. Målet er å kunne øke antall avganger og kjøre flere busser utover 2022, enn hva vi nå starter med i denne prøveperioden.

Med to timer pause på Stora Coop Storlien får du god tid til å handle alt det du trenger til jul, for en billigere penge. Det er også mulig å hente ut polvarer, men disse må bestilles en uke i forveien.

Gyldig koronapass

Hver enkelt passasjer har selv ansvar for å ha gyldig koronapass i orden før avreise, samt sørge for nødvendig innreiseregistrering iht myndighetenes krav. Har man ikke dette i orden ved grensepassering kan man risikere å bli stående igjen. Vi følger de gjeldende råd og retningslinjer fra helsemyndighetene, og vurderer fortløpende situasjonen slik at vi kan justere våre tiltak opp mot offentlige anbefalinger og pålegg. Det er p.t påbud om munnbind på handleturene til Storlien.

 

 

 

Ved å trykke «send inn» aksepterer du at vi kan lagre dine personopplysninger. På den måten kan vi forsikre oss om at du får plass på bussen, og at vi kan kontakte deg på et senere tidspunkt om nødvendig. Les vår personvernerklæring.

Storlien er et spareparadis for trøndere med mat og drikke til priser du aldri ser i Norge. Coop Storlien er ombud for Systembolaget og tilbyr bestillingsvarer fra det «svenske Polet».

For bestilling av varer fra Systembolaget, ringer du Coop Extra på telefon 0046 647 700 48. Evt. kan du bestille dine varer på nettsiden http://systembolaget.se/ der må du lage en konto og velge Coop Extra Storlien som ønsket utleveringssted. Ved fullføring av skjemaet vil du få en bekreftelse på e-post, og når denne er registrert vil du få en ny e-post med bestillingsnr. og når du kan hente dine varer.

Driftsavvik

 

Ruteavvik

 

Ruter

Plassbestilling er påkrevd, og du kan bestille ved å ringe 72 55 33 94 (Mandag – Fredag 10:00 – 12:00), eller benytte bestillingsskjema øverst på siden.

Aldersgrense for å ta bussen uten foresatte er 15 år.


Tollbestemmelser:
http://www.toll.no/no/varer/alkohol-og-tobakk/kvote/

 

Bestilling systembolaget: https://www.systembolaget.se/bestalla-och-handla/till-butik/