Chat with us, powered by LiveChat

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Tbuss AS samler inn og bruker personopplysninger.

Tbuss AS, ved Daglig Leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Formål med behandlingen

Tbuss AS behandler anonymisert brukerdata som et ledd i å optimalisere funksjonalitet, brukeropplevelsen og for å ivareta sikkerhet. I tillegg samler vi inn data gjennom bestillingsskjema og kontaktskjema slik at vi effektivt kan behandle bestillinger og kommunisere med de som ønsker å kontakte oss.

Hvordan vi samler inn informasjon

Informasjonen samles inn gjennom bruk av informasjonskapsler, loggføring av IP adresser, søkeskjema, bestillingsskjema og kontaktskjema.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Du kan selv bestemme om en nettside skal kunne lagre slike informasjonskapsler i din nettleser ved å endre innstillingene. Mer informasjon om hvilke informasjonskapsler vi bruker finner du nederst i dokumentet. Har du lyst til å lære mer om informasjonskapsler? Besøk nettsiden cookiesandyou.com

Loggføring av IP-adresser

IP-adresser blir innhentet av enhver som besøker våre nettsider. Dette blir gjort for å ivareta sikkerhet, finne feilkilder eller for tilgangskontroll. IP-adressen kan kun knyttes til personer som gir oss tilgang til personopplysninger. Slik informasjon kan brukes til å sammenligne IP-adresse og aktivitet på nettsidene.

IP-adresser lagres over en periode som gjør det mulig å oppretteholde god funksjonalitet og sikkerhet. IP-adresser som manuelt har blitt blokkerte, f.eks. som følge av sikkerhetsbrudd, vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å forhindre videre sikkerhetsbrudd.

Bestillingsskjema og kontaktskjema

Tbuss AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. Formålet med å samle inn dette er å gi tilgang til produktene våre, kunne reservere plass på tur eller å kunne gi pris på et oppdrag. Informasjonen sendes til oss på mail, og lagres hos Microsoft. Dette lagres i opptil 5 år.

Kameraovervåkning

Kontoret til selskapet er kameraovervåket utvendig og ved inngang. Disse brukes for å forebygge og avdekke straffbare handlinger. Opptakene slettes automatisk iht. lovens krav om dette.

Utlevering av persondata til tredjepart

Alle data blir lagret hos vår IT-leverandør Bamle It senter AS. En egen avtale mellom Tbuss og Bamle it senter regulerer dette.

Opplysningene utleveres ikke til annen part enn rederi, hotell eller reisebyrå på den aktuelle reisen kunden har bestilt. Vi vil bare lagre personopplysningene så lenge som nødvendig for å oppfylle formålet de behandles for. Vi utleverer eller overfører ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag eller pålegg for slik utlevering.

Sikkerhet

Kommunikasjon mellom nettleser og webserver er kryptert.

Sletting

Personopplysninger som ikke anses som nødvendig for videre kundeforhold eller oppfølging blir slettet.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Kontaktinformasjon

Tbuss AS
Sunnlandsvegen 2,
7032 Trondheim
+47 725 53 394
post@tbuss.no


Følgende informasjonskapsler og ressurser med sporing blir brukt på våre nettsider

Google Analytics

Benyttes for å analysere hvordan besøkende benytter nettsiden. Informasjonskapslene er anonymiserte og kan ikke knyttes direkte til en bestemt person.

Google Analytics benytter blant annet følgende informasjonskapsler: _ga, _gid, _gat, m.f. Du kan lese mer om disse og hvilken funksjon de har på Google Analytics sine nettsider developers.google.com

Google Ads

Vi benytter Google Ads til annonsering og for å kunne gi våre brukere mer relevant markedsføring og en god brukeropplevelse. Informasjonskapslene benyttes også til å måle effekten av og vise mer relevante annonser. Informasjonskapslene registrerer ingen personlige opplysninger på nettstedet og dataene er anonymisert. Du kan lese mer på policies.google.com

Facebook

Benyttes blant annet for å analysere trafikk og samle inn data om brukere for tilpassing av markedsføring på Facebook. Du kan lese mer på facebook.com/full_data_use_policy

Wordfence

Benyttes for å analysere trafikk på nettsiden, og avgjøre om denne er sikker eller ondsinnet.
Wordfence benytter blant annet følgende informasjonskapsler: wordfence_verifiedHuman, wfvt_[ID].

Typekit

Benyttes for å vise enkelte skrifttyper. Typekit samler inn brukerstatistikk og andre typer data spesifisert i deres personvernærklæring. Du kan lese mer på www.adobe.com

YouTube

Benyttes for å vise videoer på nettsiden. YouTube benytter egne informasjonskapsler og samler inn brukerstatistikk. Du kan lese mer på policies.google.com/privacy

Vimeo

Benyttes for å vise videoer på nettsiden. Vimeo benytter egne informasjonskapsler og samler inn brukerstatistikk. Du kan lese mer på vimeo.com/privacy

Akismet

Akismet er en tjeneste som benyttes for å forhindre at spam blir levert til våre e-postservere eller blir lagt igjen i form av kommentarer på våre nettsider. Akismet samler inn forskjellig informasjon som er spesifisert i deres egen personvernerklæring. Du kan lese mer på Automattic.

LiveChat

Benyttes for å tilbyd bedre kundeservice gjennom en chat på nettsiden. All informasjon som brukeren legger igjen i chatten vil bli lagret, og start av chatten anses som en tillatelse til å benytte informasjonen til videre kommunikasjon. Du kan lese mer om hvilke data og informasjonskapsler LiveChat bruker på livechatinc.com/legal/privacy-policy/

Til toppen